Cine este „ispita“ dintre preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu, şi consilierul Mihai Szeplekan?

Toată lumea s-a convins deja că lui Mihai Szeplekan, consilierul local din partea PNL, îi plac femeile frumoase. El se străduieşte să apară tot timpul în compania unor astfel de femei. În urmă cu câteva zile, consilierul a postat pe contul său de Facebook mai multe imagini cu o blondă bine dotată.

Şi nu e vorba despre orice blondă ci o vedetuţă de pe la noi, participantă la Next Diva şi, mai recent, cântăreaţă de două, trei parale, Roxana Nemeş. Cei doi s-au fotografiat împreună la Zilele Municipiului Câmpia Turzii. Printre cei cu care s-a fotografiat se numără şi preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Uioreanu.

Vedetă de Câmpia Turzii

Roxana Nemeş a fost invitată la Câmpia Turzii pentru a prezenta spectacolul organizat de zilele municipiului. Printre pozele postate, Roxana Nemeş apare flancată de Szeplekan şi de Preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Uioreanu. Însă, se pare că, tinereţea a câştigat în detrimentul funcţiei, deoarece diva a continuat să se pozeze alături de tânărul consilier.

 

„Eşti înconjurat de ispite, ai mare grijă că nu şti ce conotaţie politică au!”

Printre acestea există o anume imagine ce a generat un schimb de replici pe pagina de Facebook a consilierului. Aceasta îi afişează pe cei doi în prim plan, Roxana înmânând cuiva din afara cadrului microfonul, ochelarii şi telefonul. Nimic, cu adevărat esenţial. Însă, prietenii consilierului au văzut nişte conotaţii drăguţe în spatele acestei imagini, şi astfel, comentariile au curs gârlă: „nu a pus toate pozele că în următoarea îşi dădea şi chiloţii”, „şi deaici a început tot..telefoane..vibratoare şi ecranele LSD ..carţi de vizită..”ţinele sopy” ca să iasă poza!:)) eşti tare domn’ deputat!”, „Nu ştiu cum se face dar în ultima vreme eşti înconjurat de ispite, ai mare grijă că nu şti ce conotaţie politică au!!!!!!!!!!!” etc. Chiar şi consilierul pune paie pe foc prin comentariile sale: „trebuie să recunosc că de fiecare dată ai fost ffff bună gazdă de zilele municipiului… dar de data asta….”, sau la o replica unui oarecare prieten  ‎”…îmi place ce avea în…. mână !!!!”, răspunsul lui Mihai vine, plin şi el de foarte multă „sexualitate”, „Acum sau după? Şi mie”.

Cine este diva pe care o „împart” Szeplekan şi Uioreanu în poze?

Roxana Nemeş, este cunoscută mai mult în lumea showbizz-ului românesc prin „exuberanţa” ei specifică decât prin talentul de cântăreaţă. Ardeleanca din Târgu Mureş a fost ocupată, de-a lungul anilor, mai mult cu scandalurile, în centrul cărora s-a aflat, decât cu piesele lansate. Astfel, ea şi-a format un nume clar de divă ce se dezbracă de plăcere, indiferent că este fata de la pagina 5, plătită de Playboy sau că se hotărăşte să îşi fluture chiloţii la petrecerea de nuntă a Nicoletei Luciu. Ba, mai mult, a rupt gura târgului ca şi „starletă porno” când a fost făcută publică înregistrarea în care îi făcea sex oral unui bărbat misterios. De asemenea, nici relaţia ei cu impresarul Radu Groza nu a scăpat de gurile rele, fiind acuzată, adeseori, că s-a cuplat cu acesta doar din interes.

Imaginea lui Szeplekan conturată în timp!

Mihai Szeplekan, pe de altă parte, s-a învârtit din adolescenţă prin politică. A schimbat diverse partide până l-a găsit pe acela care să-l propulseze. În PNL şi-a găsit menirea. De aici şi până la a ajunge în postura de cel mai tânăr consilier local din istoria municipalităţii Cluj a fost doar un pas. Bineînţeles, au exista şi scandaluri, printre care şi acela cu bordelul Nana Club, unde consilierul nostru se jură că nu a făcut nimic pentru că era ruşinos din cauza bandajelor de  la operaţia de hernie, Mihai Szeplekan şi-a dobândit notorietatea. În timp, a ajuns chiar să fie considerat un veritabil concurent al primarului Constanţei, Radu Mazăre, după ce a început să fie preocupat de modă şi, mai ales, să poarte „animal-print”.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top