Cinema Victoria se redeschide vineri cu doua filme nominalizate la Globurile de Aur

Cinematograful Victoria incepe noul an 2014 cu doua filme nominalizate la Globurile de Aur, un film autobiografic ce il are in rol principal pe Tom Hanks si un musical-comedie francez, ambele vor rula in perioada 10-16 ianuarie.

Capitanul Phillips (2013)Tom Hanks joaca rolul căpitanului Richard Phillips, a cărui navă de transport MV Maersk Alabama a fost deturnată de piraţii somalezi în anul 2009, devenind prima navă de transport americană capturată de piraţi în ultimele două secole. Filmul regizat de Paul Greengrass prezintă evenimentele tragice petrecute la bordul navei şi încercările disperate ale armatei SUA de a salva echipajul condus de căpitanul Phillips. Filmul este bazat pe fapte reale.

Inside Llewyn Davis (2013) – o comedie întunecată cu actori de calibru, muzică live şi o poveste pe cinste. Llewyn Davis cântă folk pe scena unui pub din New York-ul anilor `60 şi vrea să dea lovitura în industria muzicală. Este certat cu familia, nu are niciun domiciliu stabil şi doarme pe canapelele unui număr de prieteni ce tot descreşte. Llewyn trăieşte de pe o zi pe alta, alături de un motan simpatic ce îi fuge mereu printre degete şi luptă pentru pasiunea lui.

program victoria 10-16 ian 2014

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top