Clubbing în Mamaia: Pachete speciale de weekend pentru cei care merg pe litoral să petreacă în cluburi!

Proprietarii de cluburi şi hotelierii din Mamaia, împreună cu asociaţiile turistice de pe litoral, fac front comun şi vor lansa începând de anul viitor pachete speciale de weekend destinate iubitorilor de distracţii în cluburi, urmând să fie promovate atât în ţară, cât şi pe plan extern, potrivit Mediafax.

Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) şi al Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, a declarat că “Asociaţia Litoral lucrează, alături de ANAT şi patronatul Mamaia, la un program special – Clubbing în Mamaia – care să fie lansat anul viitor”.

Potrivit Corinei Martin, profilul staţiunii Mamaia se îndreaptă tot mai mult spre divertisment, explicând că vor fi lansate pachete de weekend, la tarife speciale, care vor include două nopţi de cazare, mic dejun şi vouchere de intrare la mai multe cluburi.

În program vor intra peste 15 hoteluri de patru şi cinci stele din Mamaia şi o serie de cluburi, care vor fi evaluate şi va trebui să se supună mai multor reguli agreate de patronate, iar organizatorii speră să obţină finanţare şi din partea Ministerului Turismului.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top