“Clubul amatorilor de whisky” din Cluj organizează prima degustare de Irish Whiskey

afis-degustare-whiskey-irlandez-724x1024Sâmbătă, 21 martie, de la ora 18:00, O’Beer Irish Pub va găzdui prima degustare profesionistă de Irish whiskey, organizată de Clubul amatorilor de whisky din Cluj-Napoca. Degustarea este dedicață Sfântului Patrick, patronul spiritual al Irlandei și se numește “St. Patrick’s Whiskey Day”.

Degustarea este organizată sub egida “Evenimentelor Snoblesse” în parteneriat cu “O’Beer Irish Pub” de pe Str. Dorobanților nr. 28.

Participanții la degustare vor asista și la un concert al trupei “Shamrock”, cu un repertoriu de muzică irlandeză autentică, special dedicată acestui eveniment. Vor fi servite cinci dintre cele mai reprezentative Irish whiskey-uri, iar participanții vor putea să se bucure de o prezentare de țigări de foi a unui distribuitor național, urmate de un concurs “whiskey quiz”, unde se vor oferi premii.

Degustarea de Irish whiskey este inițiată de către blogul snoblesse.ro, având scopul de a ridica standardele serviciilor HoReCa, dar și de a familiariza consumatorii români cu rafinamentul și regulile culturii pub-ului, precum și savurarea responsabilă a băuturilor.

Înscrieri: pe e-mail casian@snoblesse.ro sau la nr. de mobil 0749.243.661.
Numărul locurilor disponibile: 35

Costul participării este de 50 RON.

“Evenimentele Snoblesse” organizează lunar degustări ale “Clubului amatorilor de whisky” sau ale “Clubului amatorilor de cognac”, pregătind tematici atractive care oferă consumatorilor români o perspectivă mai corectă asupra băuturilor cu o nobilă tradiție.

Mai multe amănunțe despre Irish Whiskey găsiți pe snoblesse.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top