Cluj Crusaders a castigat la “masa verde” ultimul meci din sezonul regulat

In acest weekend s-a incheiat sezonul regulat al Conferintei de Nord-Vest a Campionatului National de Fotbal American (CNFA).

Campioana Cluj Crusaders a castigat meciul cu Baia Mare Miners la “masa verde”, scor 1-0, nefiind nevoiti sa efectueze deplasarea in Maramures. Conducerea clujenilor a fost anuntata de baimareni, in prealabil, ca meciul ce urma sa aiba loc sambata a fost anulat.

Timişoara 89ers s-a impus de o maniera categorica la Targu Mures, cu Mures Monsters, cu scorul de 62-0, incheind sezonul regulat pe pozitia I in Conferinta de Nord-Vest, fara nici o infrangere. Locul secund este ocupat de Cluj Crusaders, care a pierdut in Banat, urmati de Mureş Monsters, care a reusit să triumfe doar ȋn faţa echipei maramureşene, şi Baia Mare Miners.

De remarcat este faptul ca muresenii au organizat, in timpul meciului cu 89ers, un eveniment caritabil de Ziua Internaţională a Copilului, colectand jucarii, haine si rechizite scolare pentru copiii nevoiaşi din judeţ. Acestei iniţiative s-au alăturat şi bănăţenii, dar şi brigada de arbitri.

Cluj Crusaders va disputa următoarea confruntare la Bucureşti, unde va da piept cu ȋnvingătoarea Conferinţei de Sud pe 21 iunie, ȋn prima semi-finală a CNFA. O zi mai tarziu, Timişoara 89ers, cel mai probabil, ȋşi va juca şansa, pe teren propriu, pentru a se califica ȋn RoBowl V (Finala CNFA) cu ocupanta locului secund din Conferinţa de Sud.

crusaders

Reprezentantele Conferinţei de Nord-Vest ȋşi vor afla adversarele din semi-finale abia ȋn 8 iunie după desfăşurarea derby-ului dintre Bucureşti Warriors şi Bucureşti Rebels. Pe lângă victoria obţinută ȋn acest meci, una dintre cele două echipe bucureştene va deveni liderul Conferinţei de Sud.

Stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara va găzdui finala mica, cât şi finala RoBowl V pe data de 6 iulie 2014.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top