“Cluj Never Sleeps 2013”, cea mai lunga zi de vineri a anului va fi animata de evenimente non-stop

Proiectul “Cluj Never Sleeps 2013” (Clujul nu doare niciodata) va fi implementat în cea mai lungă zi de vineri din acest an, din 21 în 22 iunie, potrivit unui anunt facut de primarul municipiului Cluj-Napoca. Timp de 24 de ore, orașul va fi animat cu evenimente non-stop pentru tineret.

foto panoramio.com
foto panoramio.com

Clujul isi propune sa nu doarma in cea mai lungă zi de vineri din an, din 21 spre 22 iunie, cand va avea loc solstitiul de vara, iar autoritatile locale promit ca orasul va fi populat timp de 24 de ore cu evenimente non-stop pentru tineret, atat ziua cat si noaptea.

Pentru a fi in ton cu acest eveniment, Emil Boc a declarat că va convoca “o ședință de Consiliul Local la ora 12 noaptea pe tema problemelor tineretului”.

Se negociaza cu cele 6 universitati din oras pentru a nu fi programate examene intre 21-22 iunie, fiind perioada de sesiune.

Evenimentul este organizat de Primaria municipiului Cluj-Napoca in colaborare cu Fundatia Share, parteneri in implementarea proiectului Cluj Capitala Europeana a Tineretului in 2015.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top