Clujeanca Arianna Mile, în top 30 Miss Model of the World

O tânără în vârstă de 24 ani din Cluj Napoca este printre cele mai frumoase femei din lume. Arianna Mile s-a clasat anul acesta în top 30 al prestigioasei competiții de frumusețe Miss Model of The World. Cu un trup de zeiţă şi o rochie roşie ca focul, creată de designer-ul clujean Alin Lazăr, tânăra a cucerit juriul și a reușit să impresioneze asistența.

arianna-mille

Arianna Mile a urcat pe scena frumuseţii mondiale, reprezentând România la concursul Miss Model of The World. Frumoasa clujeancă în vârstă de 24 de ani a cucerit rapid juriul care a clasat-o intre primele 30 de modele din lume.

“În momentul în care mi s-a strigat numele în top 30 nu mi-a venit să cred. M-am uitat la număr, am mai stat câteva secunde şi m-am dus. A fost ceva wow!”, a spus Arianna Mile pentru România TV.

Rochia roşie pe care a purtat-o la concurs, creată special pentru ea de un designer român a fost apreciată de toată lumea: “Am făcut furori atât în rândul concurentelor, care prin backstage îmi tot spuneau, vai, ai o rochie superbă, dar şi din partea juriului am primit aprecieri”.

Tânăra are deja un iubit, a terminat o facultate cu profil economic din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca şi se gândeşte să îşi găsească un job în domeniu. Ea că modelingul este doar un hobby.

Post Author: Vasile Manu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code