Clujeanca legitimată la CS “U” Cluj, Ana Maria Someșfălean, campioană națională la box

Pugilista Universității Cluj, Ana Maria Someșfălean a cucerit miercuri, 24 august, titlul de campioană națională la junioare în cadrul Campionatului Naţional de box Feminin, desfășurat la Mangalia.

Ana Maria Someșfălean

Sportiva legitimată la secția de box a CS Universitatea Cluj a învins în finala categoriei 57 kg cu decizie 3 la 0, pe Romina Iosub de la CSM Suceava.

“Am avut mari emoții, nu mă așteptam să câștig titlul de campioană, mai ales că fac box de doar de 7 luni, dar mă bucur foarte mult că am reușit această performanță. Mă motivează să devin din ce în ce mai bună”,a declarat campioana Ana Maria Someșfălean.

“Este o fată foarte perseverentă. Atât meciul din semifinale cu o fată de la CSM Cluj, cât și cel din finală parcă au fost trase la indigo, cu o precizie și lovituri directe frumoase în care nici o clipă nu am avut emoții că nu va câștiga. Nu a primit nici o lovitură, un meci tehnic frumos așa cum avem noi lozinca: «boxul înseamnă arta de lovi fără să fii lovit», exact așa a boxat fata asta”, a punctat Iosif Hercz, antrenorul secției de box a Clubului Sportiv Universitatea Cluj.

One thought on “Clujeanca legitimată la CS “U” Cluj, Ana Maria Someșfălean, campioană națională la box

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top