Clujeanul Florin Bădiţă, fondatorul Corupţia Ucide, a câştigat premiul “Personalitatea Europeană a anului” oferit de Euronews!

Fondatorul comunităţii Corupţia Ucide, Florin Bădiţă, a câştigat premiul “Personalitatea Europeană a anului” oferit de televiziunea Euronews, în cadrul European Leadership Awards. 

“Premiul este o validare a eforturilor pe care cu toții le facem în ultimii ani. Acest premiu este al tuturor celor care fac ceva și pentru cei din jurul lor, al tuturor celor care sunt implicați în activități civice (ONG-uri, grupuri civice sau voluntari) și a membrilor comunității “Corupția ucide . Suntem mândri de voi!

Cei de la Euronews English au acordat premiul celui care si-a folosit forta de caracter, capacitatea de a mobiliza publicul sau reputația pentru a aduce o transformare pozitiva fie in munca umanitara, activism, strangere de fonduri, dezvoltare a comunitatii sau altele. Ei si-au pus inima si sufletul intr-un proiect nu pentru castig personal, ci pentru o cauza demna. Multi dintre noi ne regăsim în aceasta descriere.

Felicitări tuturor celor care pun umărul pentru a aduce o schimbare benefică României. Doar dacă vom colabora între noi și ne vom ajuta unul pe celălalt vom reuși să combatem corupția“, se arată într-un mesaj postat de cei de la Corupţia Ucide.

Ceilalţi premianţi ai European Leadership Awards au fost preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, care a primit titlul de Liderul european al anului; Edyta Kocyk – CEO-ul european al anului; Boyan Slat – Antreprenorul European al anului şi Krisztian Imre – Inovatorul european al anului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top