Clujeanul Radu Dărăban se află în primii zece la turneul internațional de floretă de la Ankara

Scrimerul Radu Dărăban, legitimat la Universitatea Cluj, a participat weekend-ul trecut la un Turneu Internațional Satelit de categoria B la floretă individual masculin, în Ankara, Tucia.

radu daraban scrima u cluj

La turneu au participat 40 de sportivi din Austria, Brazilia, Croația, România, Marea Britanie, Italia, Kuweit, Portugalia, Sierra Leone, Turcia și Venezuela. Obiectivul floretistului universitar de a se clasa în primii 16 a fost atins, Radu terminând competiția pe locul 9, ratând intrarea în primii 8, după ce a pierdut în fața brazilianului Fernando Scavasin. Primele trei trepte ale podiumului au fost ocupate de sportivi din Turcia: Martino Minuto – locul I, Burak Babaoglu – locul II și Batuhan Menkuer – locul III.

Sportivul Universității Cluj a mai participat în luna mai a acestui an, la un Turneu Internațional Satelit la Floretă masculin, desfășurat la Copenhaga, Danemarca, unde s-a clasat pe locul 12.

Turneul de la Ankara a fost pentru Radu un concurs de pregătire înaintea participării la Grand Prix-ul de la Torino, din perioada 27-29 noiembrie 2015, care punctează pentru Jocurile Olimpice.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top