Clujenii isi pot plati de astazi parcarea in zona centrala cu un simplu SMS

emil boc testaza sistemul de plata a parcarii prin SMS
foto Facebook

Primăria Cluj-Napoca a introdus incepand de astazi serviciul de plată a parcării cu telefonul mobil printr-un simplu mesaj text (SMS) la numarul 7420, in care specificati zona in care ati parcat (401 sau 402) și numărul de înmatriculare al mașinii.

Numărul 7420 este valabil în rețelele Cosmote, Orange și Vodafone, iar un sms transmis vă asigură plata parcării pentru o oră în zona 1 și două ore în zona 2. Exemplu mesaj text:

401 CJ01ABC-valabil pentru zona 1
402 CJ01ABC-valabil pentru zona 2

După trimiterea mesajului text (înainte de ocuparea locului de parcare sau la maxim 5 minute după oprirea autoturismului), veți primi un mesaj de confirmare a efectării plății, care cuprinde costul staționării, zona tarifară plus ora și minutul la care expiră timpul de parcare. Tariful orar este 0,45 euro+TVA.

Mesajele transmise consecutiv se cumulează, durata validă a parcării fiind suma duratei sms-urilor trimise. Pentru informații suplimentare aveți la dispoziție numărul de telefon 0364710140.

Valoarea totala a investitiei se ridica la valoare de 18.624 lei, iar contractul a fost atribuit firmei SC Piconet SRL, care a furnizat Primariei un program informatic de gestionare a modalitatii de plata a taxei pentru ocuparea unui loc de parcare prin intermediul unui SMS. Licenta este valabila pe o perioada de 4 ani, iar investitia include si un server cu licente incluse, 2 monitoare, o unitate centrala, mentenanta si infoline.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top