Clujul este reprezentat de doi sportivi la Campionatul Mondial de Lupte pe plajă

Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă este găduit anul acesta, în premieră, de România, și se va desfășura la Mangalia, în acest weekend, 12-14 iunie 2015.

campionatul mondial de lupte pe plaja romania mangalia

Clubul Sportiv Universitatea Cluj este reprezentat la această competiție de do sportivi, Gabriel Badea și Zsolt Katona, ambii la categoria 70 kg.

“Va fi un concurs foarte greu, deoarece la fiecare categorie vor fi în jur de 20 de sportivi. Va fi o luptă grea, dar sper să vină acasă cu o medalie. Este o performanță și doar faptul că participă la un concurs de asemenea anvergură”, a declarat antrenorul secției de lupte a CS “U”, Aurel Șuteu.

Au confirmat participarea, până în prezent, peste de 200 de sportivi reprezentând 14 națiuni, printre care Rusia, Iran, Azerbaidjan, Kazahstan, Grecia sau Norvegia. România a înscris în competiție numărul maxim de sportivi, 57, câte trei la fiecare categorie.

Vineri vor concura cadeții, ziua de sâmbătă este dedicată juniorilor, iar seniorii se vor întrece duminică. Zilnic, între orele 14.00 și 16.00 sunt programate galele preliminare, iar finalele la toate categoriile vor avea loc între orele 17.00 și 19.00, fiind urmate de festivitățile de premiere.

Leave a Reply

Loading...
Top