Clujul promovat la Târgul Internațional de Turism de la Madrid (FITUR)

Proiectul Cluj Capitală Europeană a Tineretului în 2015 este promovat la Târgul Internaţional de Turism de la Madrid, considerat de specialiști unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din lume, aflat la a 35-a ediţie.

primaria cluj napoca la targul international de turism de la madrid

Târgul se adresează atât specialiştilor în domeniul turistic, cât şi publicului larg şi atrage anual sute de mii de vizitatori. Primăria Cluj-Napoca este singura municipalitate prezentă în standul României, alături de touroperatori specializaţi in incoming din Spania.

Municipiul Cluj-Napoca este prezent la acest târg cu materiale de promovare a Capitalei Europene a Tineretului, a atracţiilor turistice şi cultural-istorice, a evenimentelor – UNTOLD Festival, Electric Castle, Jazz in the park, TIFF, Comedy Cluj, TIMAF, Zilele municipiului Cluj-Napoca, Zilele culturii maghiare. Vizitatorilor le sunt oferite pliante şi broşuri, autocolante cu logo-ul Capitalei Europene a Tineretului, semne de carte, calendare, carneţele-magnet cu logo-ul Visit Cluj, the Heart of Transylvania, cărţi poştale, hărţi turistice ale Transilvaniei (reprezentând tururi de o zi, patrimoniu UNESCO, Salina Turda, Wild Carpathia, Dracula).

Primăria Cluj-Napoca a mai prezentat în cadrul FITUR clipuri promoţionale ale principalelor obiective turistice din zonă şi a organizat degustări ale unor produse tradiţionale.

Leave a Reply

Top