Clujul, sub cod galben de ninsoare!

Meteorologii au emis cod galben de ninsori moderate cantitativ în nordul și centrul țării, precipitații mixte abundente în nord-vest și viscol la munte, în intervalul 12 noiembrie, ora 23:00 și 13 noiembrie, ora 22:00.

Ninsoarea a căzut abundent în noaptea de sâmbătă spre duminică la Cluj, iar șoferii sunt atenționați să își echipeze mașinile corespunzător pentru sezonul rece înainte de a ieși la drum.

Foto © Alexandra Rus / I Love Cluj facebook
Foto © Alexandra Rus / I Love Cluj facebook

“În intervalul menţionat se vor semnala precipitaţii în toată ţara, iar în vest, sud-vest, centru, nord şi nord-est,cantităţile de apă vor depăşi local 20…25 l/mp şi pe arii restrânse 50…60 l/mp în zona montană şi în Moldova.

Vor fi ploi pe arii extinse, iar începând din a doua parte a nopţii de sâmbătă spre duminică (12/13 noiembrie) şi pe parcursul zilei de duminică, 13 noiembrie, ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare în nord, nord-est, centru şi trecător în vest.

Vântul va avea intensificări temporare în toate regiunile, cu viteze ce vor depăşi 50…60 km/h, iar la munte şi pe parcursul zilei de duminică şi în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi Moldova vor fi rafale de peste 60….70 km/h”, precizează meteorologii.

marasti-zapada-cluj-13-nov-2016

ninsoare-cj-13-nov-2016

ninsoare-cluj-13-noiembrie-2016

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top