Clujul va organiza in noiembrie un festival international dedicat Stand Up Comedy-ului

FISC 2013 stand up comedy

Orasul Cluj-Napoca va gazdui in perioada 4-10 noiembrie Festivalului International de Stand Up Comedy (FISC), primul festival de acest gen organizat in Romania. Pe langa Cluj, FISC va avea loc şi la Târgu Mureş.

Evenimentul va reuni cei mai in voga comedianti romani si maghiari, iar in cadrul acestuia va avea loc şi o competiţie naţională de open mic pentru tinerii umorişti care merită să fie descoperiţi.

“Fenomenul de Stand Up Comedy a luat amploare tot mai mare şi în România şi am considerat oportun organizarea unui astfel de festival. Au aparut pe scene tot mai mulţi artişti talentaţi, iar publicul este în continuă creştere la fiecare show de stand up comedy organizat. Noi ne dorim sa facem peste 6.000 de oameni fericiţi în cele 7 zile de festival, şi să descoperim cât mai multe tinere talente”, a declarat Project Managerul FISC 2013, Constantin Covaliu.

Inscrierile in competiţia FISC de open mic pentru umorişti debutanţi din toată ţara va începe in data de 23 septembrie pe aplicaţia de pe pagina de facebook a festivalului, urmând ca cei mai apreciaţi 4 concurenţi să fie invitaţi la Cluj-Napoca pentru a-şi demonstra valoarea pe scenă, în faţa unui juriu.

Câştigătorul trofeului va avea un show de stand up comedy în Cluj-Napoca şi unul la Bucureşti.

Urmariti pagina de Facebook dedicata pentru ultimele noutati din cadrul festivalului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top