Conceicao, după cea mai clară victorie a CFR-ului, 1-5 la Botoşani! “Cu atitudinea asta, ne batem la titlu. Acesta e obiectivul”

CFR Cluj a obținut sâmbătă, 3 noiembrie, cea mai categorică victorie în deplasare din Liga 1 în ultimii cinci ani și jumătate, după ce a zdrobit-o pe FC Botoşani cu un neverosimil 1-5. Tehnicianul Antonio Conceicao nu s-a putut baza pe golgheterul George Țucudean, suspendat, dar a felicitat atitudinea jucătorilor săi.

E un rezultat foarte important pentru echipă. Botoșani are o echipă bună, știam că ne așteaptă un meci greu. La două zile după un meci de Cupă, cu doar două zile pentru refacere, nu e ușor. Am jucat bine, mi-a plăcut atitudinea jucătorilor, cea de la meci, dar și de la antrenamente.

Am vorbit cu jucătorii și le-am spus că Botoșani e o echipă bună. Când avem atitudine, câștigăm. Țucudean e un jucător mare, de echipă națională, dar era suspendat. Am câștigat și fără el și asta e foarte bine”, a spus Conceicao, la finalul meciului, pentru Digisport.

Aceasta a fost a patra victorie consecutivă în campionat pentru gruparea din Gruia, care are acum 29 de puncte și e pe primul loc în Liga 1. Craiova e pe locul 2, cu 25 de puncte, iar FCSB completează podiumul, cu 24 de puncte, dar și un meci mai puțin disputat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top