Concert caritabil pentru copiii in tratament cu citostatice

Solistul vocal Ricardo Caria va sustine vineri, 11 octombrie, de la ora 19:00, un concert caritabil din Turneul zonal “Trust Your Art”, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca.

ricardo caria

Concertele organizate de Ricardo Caria, fost concurrent la concursul “Vocea României” au scop caritabil.

Acest spectacol îşi propune să ajute financiar Asociaţia Umanitară “Alexandru Damian”, în proiectul acesteia de a achiziţiona pompe volumetrice pentru secţia de Oncopediatrie din cadrul Institutului de Oncologie “Dr. Ion Chiricuţă” – esenţiale în tratamentul cu citostatice a copiilor bolnavi de cancer, pentru a asigura un tratament cat mai puţin dureros în aplicarea tratamentului şi efecte secundare cât mai reduse.

Concertul va avea susţinerea intrumentală asigurata de trupa Neosonic Band din Arad. În cadrul spectacolului, vor performa şi invitati locali, oameni cu suflet mare, care fac cinste Clujului: soprana Veronica Fizeşan şi contratenorul Alin Dan Rusu. De asemenea, partea coregrafică va fi asigurată de Diana Pop (Dede) şi Kalman Robert – instructori ai clubului “T- Dance” precum şi de Vlad Tigu şi Aitana Buzdugan din Arad.

Artiştii Vlad Ciotescu, Iulia Bock, Alexandra Vasiu şi Jessica Molnar vă vor incânta intr-o seară specială.

Preţul unui bilet este de 25 lei. Biletele se pot cumpăra de la Casa de Cultură a Studenţilor în seara concertului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top