Concurs de duatlon pentru copii și familiile lor – Kids Race

foto: facebook.com/clujulpedaleaza
foto: facebook.com/clujulpedaleaza

“Clujul Pedalează” organizează sambata, 21 iunie 2014, etapa I a concursului de duatlon organizat pentru copii si familiile lor, Kids Race.

“Prin acest concurs dorim sa ii facem pe copii sa indrageasca atat cicilismul cat si alergatul montan. O noutate pe care dorim sa-o introducem cu acest concurs “Kids Race” este faptul ca va fi sub forma de campionat unde fiecare participant in functie de locul obtinut si numarul membrilor din familie va primi un anumit punctaj iar, la finele campionatului se vor decerna camponii anului 2014″, anunță organizatorii

Competitia de duatlon este compusa din doua sporturi, alergare si ciclism. In functie de categoria de varsta si distanta se alearga un anumit numar de ture si se merge cu bicicleta.

Pentru a stimula participarea in familie, copiii a caror parinti vor participa alaturi de copii, vor primi puncte bonus (50 pct. pentru fiecare parinte care participa, plus 100 pct. pentru participarea unuia dintre bunici). La categoria triciclete parintii pot lua copiii in brate si astfel sa parcurga distanta de alergare. In categoria Big Family se pot inscrie adulti care doresc sa participe alaturi de copiii lor.

Loc de desfasurare: valea Garbaului (fostul poligon militar, unde s-a desfasurat Festivalul Peninsula).

Inscrieri si ridicare pachete de inscriere la fata locului: 09:00 – 10:30, indiferent de modalitatea de inscriere! Start competitie: 11:00 Taxa de inscriere: 20 RON pentru concurentii inscrisi on line si 30 RON pentru inscriere la fata locului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top