CONCURS-FULGER: Câștigă două invitații la We Love Retro 2018!

We Love Retro va avea loc în acest an sâmbătă, 20 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, iar pe scenă vor urca cei mai iubiți artiști ai anilor ’90.

Dacă vreţi să îi vedeţi live pe scenă pe C.C. Catch, N-TRANCE, Masterboy & Beatrix Delgado, EAST 17, N&D sau Brooklyn Bounce DJ şi să ascultaţi piesele adolescenţei voastre, eClujeanul.ro vă oferă posibilitatea de a câştiga două invitaţii gratuite la acest show.

Tot ce trebuie să faceţi pentru a intra în posesia acestor invitaţii este să lăsaţi un comentariu la acest articol şi să ne spuneţi de ce v-aţi dori să mergeţi la We Love Retro!

Puteţi lăsa comentarii până în 18 octombrie, ora 23:59, urmând să fiţi contactat în scurt timp pe adresa de email validă pe care o introduceţi. Vă rugăm să introduceţi o adresa corectă şi pe care să o verificaţi des. 

Ultimele bilete se pot achizitiona online:

Enterix: https://bit.ly/2O8Php6
Myticket: https://bit.ly/2xY3OKa
Bilete.ro: https://bit.ly/2ygKsis

sau din locațiile partenere:

  • Casa de cultura a Studentilor, la agentia de bilete
  • Sala Polivalenta Cluj- Napoca, la caseria de bilete
  • Platinia Mall, etaj 1 Agentia de bilete
  • Magazinele Carturesti din Iulius Mall, Vivo Cluj, Platinia Mall
  • Reteaua de magazine Carrfour
  • Agentiile de turism Wens Tour
  • Agentia teatrala Cluj

We Love Retro este organizat de firma Spotlight.


UPDATE: 19.10.2018 – Câştigătorul concursului pentru cele două invitaţii la We Love Retro 2018 este cititorul cu numele de utilizator Călin, căruia îi dorim distracţie plăcută.

6 thoughts on “CONCURS-FULGER: Câștigă două invitații la We Love Retro 2018!

  1. Vreau sa ii fac o bucurie mamei mele care a trait acea perioada si a crescut cu aceste trupe. Muzica anilor 90 mi-a marcat copilaria si mie 🙂

  2. Vreau sa fac parte din fenomenul WeLoveRetro, apreciez enorm muzica anilor 80-90 si respect artistii profesionisti prezenti in spectacole, care ne ofera show-uri explozive.

  3. Pe muzicile astea am dansat si am sarutat-o prima oara pe prietena mea la o zi de nastere ca pe vremuri cu sandwichuri cu salam sau pate si cu oua rasa peste si nu in ultimul rand jocuri ca sticluta si ar fi perfect sa reamintim momentele excitante din copilarie care a dat val la o relatie de peste 15 ani! ☺️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top