Concursul Naţional de Grafică “Anuala de Grafică”, la cea de-a IX-a ediţie

Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” organizează în perioada 31 mai – 14 iunie a.c., a IX-a ediție a Concursului Național de Grafică “Anuala de grafică”.

Tema concursului din acest an, prin care se urmărește promovarea iubitorilor de grafică precum și valorificarea talentului acestora, este “100”, iar mediile tehnice acceptate sunt: grafit (creioane H, HB, B1, B2, etc.), acuarelă, desen digital (tablet grafică), colaj manual sau digital, pastel, pix, tuș, tehnici de gravură. Cele mai apreciate lucrări vor fi premiate, premiile constând în importante albume de artă, precum şi posibilitatea de înscriere la Școala Populară de Arte Cluj fără a mai da examen de admitere. Lucrările care au primit distincție vor rămâne în patrimoniul școlii.

Fiecare participant va înscrie în concurs maxim trei lucrări, înrămate cu passé-partout, dimensiune maximă 50 X 70 cm, iar pe verso-ul lucrărilor vor fi înscrise numele și prenumele, localitatea, titlul lucrării, tehnica și dimensiunea. Lucrările trebuie să conțină semnătura artistului pe fața lucrării.

Adresa la care se vor expedia lucrările este: Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj, str. Fabricii de Zahăr, nr. 51, Cluj-Napoca, cod poștal 400624, data limită de trimitere a lucrărilor fiind 25 mai a.c.

Prezentarea lucrărilor va avea loc la Galeria “ARTE”, în data de 31 mai 2018, iar returnarea acestora se va face de către organizatori, după închiderea expoziției.

Confirmarea înscrierilor se face la adresa de e-mail scoaladeartecluj@yahoo.com, informații suplimentare put\nd fi obținute de pe site-ul instituției www.scoaladearte.ro, la rubrica Concursuri, festivaluri, tabere proprii 2018 sau la rubrica Evenimente.

Leave a Reply

Loading...
Top