Conducerea Sălii Polivalente își cere scuze după incidentul de la Trofeul Carpați, în care un angajat a agresat verbal fotoreporterii și jurnaliștii

Având în vedere incidentul apărut la Trofeul Carpați, care, de altfel, a fost un eveniment de succes unde peste 7.200 de spectatori și-au susținut echipa favorită de handbal feminin, conducerea Sălii Polivalente își cere scuze în fața fotoreporterilor și jurnaliștilor care au fost agresați verbal de către angajatul sălii, domnul Paul-Adrian Țiriac. Subliniem încă o dată deschiderea noastră în fața reprezentanților presei, cu care dorim să avem o relație profesională normală.

paul tiriac sala polivalenta

Dorim să menționăm faptul că domnul Paul-Adrian Țiriac nu are mandat din partea conducerii în a lua legătura cu presa și a vorbi în nume oficial, tocmai de aceea a fost penalizat cu 5% din salariul aferent lunii martie 2015.

În cadrul societății există un angajat care se ocupă de comunicarea oficală și de relațiile cu presa. Această persoană se numește Cristina-Ioana Petrovici, fapt ce poate fi verificat și pe site-ul societății www.polivalentacluj.ro. Toți cei care doresc să afle informații exacte despre Sala Polivalentă Cluj-Napoca sunt rugați să ia legătura cu persoana amintită mai sus, la adresa de e-mail: comunicare@polivalentacluj.ro. Pentru a nu crea confuzii în mediul virtual, amintim faptul că pagina oficială de facebook este: www.facebook.com/polivalentacluj și doar de aici puteți lua informații conforme cu realitatea despre evenimentele care se desfășoară în sală.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top