Congresul PSD ar putea avea loc in judetul Cluj, la Dej

Conducerea Partidului Social Democrat a stabilit, in cadrul reuniunii de la Tulcea, ca pe 12 septembrie va avea loc Congresul partidului, in Ardeal, ocazie cu care va fi consfintita candidatura lui Victor Ponta la Presedintia Romaniei.

psd congres

Potrivit stiripesurse.ro, au fost luate in calcul patru variante: Sighisoara, Reghin, Sebes si Dej, dar alegerea finala ar urma sa fie Dej, din motive tehnice.

“Eu cred că va fi în judeţul Cluj, dar nu în Cluj-Napoca. La Dej e posibil. Avem o sală de sport frumoasă, cochetă. Sunt în Dej şi spaţii de cazare, şi bune, şi suficiente. Se va hotărî azi sau mâine. Sper să avem avem această onoare. Poate că, fiind un fief bun al PSD-ului, şi merităm”, a declarat deputatul Cornel Itu, prim-vicepreşedinte PSD Cluj.

Primele două variante, din judeţul Mureş, au căzut. “Eram propuşi pe listă şi am fi vrut neaparat să-l facem, dar nu avem sală de 2000 de locuri”, a declarat Vasile Gliga, preşedintele PSD Mureş.

Aceeaşi problemă există şi la Sebeş, în judeţul Alba. “Noi am luat nişte repere vizavi de dimensiunea sălii şi cel mai mult avem o sală cu 800 de locuri. Noi suntem pregătiţi în caz de ceva”, ne-a explicat Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba.

Leave a Reply

Top