Consiliul Judeţean a semnat noul contract de distribuire a laptelui şi cornului

Cornul_si_lapteleConsiliul Judeţean Cluj a anunţat astăzi semnarea noului contract de distribuire a produselor din programul guvernamental “cornul şi laptele”, destinat preşcolarilor şi elevilor din clasele I-VIII pentru zonele 2 şi 3 din judeţ.

Astfel, cei 23 de mii de elevi afectaţi de falimentul firmei Roland din Turda, responsabilă de distribuirea produselor de panificaţie în zonele Turda-Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi comunele arondate, beneficiază din nou de produsele prevăzute de programul “cornul şi laptele”.

În urma negocierii directe fără publicarea unui anunţ de participare, comisia constituită în cadrul Consiliului Judeţean Cluj a declarat câştigătoare oferta depusă de SC SUCCES NIC COM SRL Târgu Jiu, cu o propunere financiară de 0,23 lei fără TVA/bucată produs. Nici una din firmele competitoare nu a depus contestaţie, astfel că firma câştigătoare a putut să înceapă distribuţia produselor de panificaţie chiar de astăzi, 18 decembrie 2012.

Valoare estimată a contractului pentru cele două zone ale judeţului, este de 391.281 lei fără TVA, respectiv 86.645 euro la cursul B.N.R. licitat în 3 decembrie 2012 – 1 euro = 4.5159 lei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top