Contractul dintre “U” Cluj şi Cluj Arena a fost reziliat din cauza datoriilor uriaşe!

Fotbaliştii de la Universitatea Cluj nu mai sunt primiţi pe Cluj Arena din cauza datoriilor uriașe pe care le are clubul la societatea care administrează stadionul din Parcul Central. “Şepcile roşii” nu au mai achitat chiria stadionului din luna martie acestui an, iar datoriile se ridică la suma de 110.000 de euro.

Consiliul de Administrație al Cluj Arena s-a constituit zilele pentru a analiza situația, dar decizia rezilierii contractului cu “U” Cluj a fost amânată până după meciul cu CFR Cluj pentru a nu pune presiune pe echipă înaintea marelui derby.

Suma de 110.000 de euro reprezintă închirierea stadionului pentru meciurile oficiale și antrenamentele prealabile în returul campionatului 2011-2012, dar și în turul ediției 2012 – 2013. “În lipsa plăţilor, am fost nevoiți ca societate să completăm sumele lipsă pentru plata utilităților din propriul buget. S-a ajuns la o datorie foarte mare și riscăm să fim trași la răspundere legal dacă mai închidem ochii la această situație”, a declarat un reprezentant al CA al Cluj Arena, citat de stiridecluj.ro.

Un singur meci mai trebuie să joace “U” Cluj în acest an pe Cluj Arena, partida cu Pandurii Târgu Jiu din returul campionatului, dar soarta meciului se află în mare pericol.

Clubul Universitatea se află în colaps financiar, iar jucătorii și angajații clubului au anunțat că nu se vor mai prezenta la antrenamente și la locul de muncă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top