CornEL si Zilvo ne îndeamnă la pozitivism, o dată cu prima colaborare muzicală, “Viața e frumoasă”!

CornEL (Ciubotaru) – se bucurã deja de apariţii tv, piese difuzate de unele posturi de radio naţionale şi europene ( Germania); are o bogată experiență concertistică live, cântă în corul Trison din Brăila cu care a participat la festivaluri peste granițe, CornEL Ciubotaru a început să cânte încă din timpul școlii când a participat la diferite concursuri locale de muzică. Cu multă pasiune și devotament, a hotărât să urmeze cursurile Scolii Populare de Arta “Vespasian Lungu” la sectia Ansamblu Coral. Alaturi de corul Trison a participat la diferite concursuri nationale si internationale, luand diferite premii. Ca artist solo a participat la cateva concursuri locale, luand de asemenea premii 1 si 2. Pana in prezent are lansate aproximativ 28 de piese, compozitii proprii, versuri si linie melodica.

Cover Zilvo feat Cornel

Zilvo si CornEL s-au cunoscut prin intermediul serilor de karaoke brăilene, unde au reusit sa lege o prietenie stransa. Piesa “Viața e frumoasă” a apărut din dorinta celor doi de a colabora intr-un proiect muzical. Compusa de CornEL, piesa exprima lupta pentru a reusi in viata, indiferent de piedicile pe care le intalnesti de-a lungul timpului, este un indemn la a spera, a visa si a pretui lucrurile pe care viata ti le ofera.

Zilvo (Ciprian Zaharia), a inceput sa cante inca din copilarie, cand si-a descoperit pasiunea pentru muzica. Mai tarziu a devenit un obisnuit al serilor de karaoke in Braila si Galati, participand anul acesta si la un concurs muzical unde a ajuns pana in finala.Numara participari la X Factor Romania, iar “Viata e frumoasa”, linia melodica si versurile fiind compuse de catre Cornel, partenerul sau de duet, reprezinta debutul sau muzical.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top