Crin Antonescu, primit cu onoruri militare şi… huiduieli la inaugurarea pistei aeroportului din Cluj

crin antonescuPreşedintele Senatului Crin Antonescu a fost prezent astăzi la inaugurarea pistei de 2100 de metri a Aeroportului Internaţional “Avram Iancu”. Pe lângă onorurile militare cu care a fost primit, liderul USL a fost huiduit de clujeni în momentul când a coborât din aeronavă.

La eveniment au luat parte şi câteva sute de activişti pentru Roşia Montană înarmaţi cu roşii, dar şi proprietarii terenurilor expropiaţi de Consiliul Judeţean Cluj.

Întrebat cum comentează faptul că a fost huiduit, Antonescu a replicat: “A fost neplăcut, dar în ordinea lucrurilor. Sper că nu am făcut nimic rău, sper că nu ne-am strâns să facem ceva rău aici. Dacă, totuşi, unii cetăţeni aveau pofta de a fluiera, mi-ar plăcea să ştiu motivul, dar este dreptul lor. Nu ştiu de ce au fluierat, că nu eu am fluierat. Dar nu vreau să dramatizăm, că până la urmă nu au dat cu bombe”, a declarat preşedintele Senatului.

La inaugurarea pistei era aşteptat şi premierul Victor Ponta, însă acesta nu a mai ajuns, fiind reţinut la un eveniment la Târgu Jiu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top