CRONICĂ: “U” Cluj bifează a treia înfrângere consecutivă la Mediaş, scor 1-2!

foto: gsp.ro

Universitatea Cluj s-a deplasat în etapa a X-a a Ligii I la Mediaş pentru a încerca să spele din ruşinea prilejuită de ultimele două înfrângeri suferite, dar nu a reuşit să învingă mult mai bine organizata formaţie Gaz Metan , bifând a treia înfrângere consecutivă în sezonul regulat. 

Nori negri plutesc deasupra Universităţii Cluj, care nu se regăseşte de trei etape şi a bifat, sâmbătă, a treia înfrângere consecutivă, scor 1-2 împotriva trupei lui Cristian Pustai. “Şepcile roşii” se afundă tot mai mult în partea a doua a clasamentului, după începutul bun de campionat.

Primul gol a venit în urma unei acţiuni frumos gestionate de Gaz Metan, Astafei în serveşte perfect cu o pasă pe Bawab, iar acesta din urmă înscrie elegant pentru 1-0 cu o “scăriţă” de mare spectacol (’23). Universitatea nu găseşte soluţii pentru a pătrunde spre poarta lui Pleşca şi mai primesc un gol în repriza a doua. Acelaşi Bawab realizează “dubla” în minutul 76, reluând în plasă lovitura de colţ executată de Eric. Clujenii au redus din avantaj în prelungirile meciului, graţie unui penalty executat de de Paulinho, dar eforturile ofensive din ultimele secunde ale meciului nu-i aduc rezultatul de egalitate sperat.

Echipele de start

GAZ METAN: Pleşca – Trtovac, Frăsinescu, Z. Markovici, Buzean – Astafei, Tahar, Eric, C. Petre – Bud, Bawab

Rezerve: 1. Greab, 4. Ciucă, 14. R. Avram, 15. V. Negru, 21. Cr. Todea, 28. Vukadinovici, 89. C. Gheorghe

Antrenor: Cristian Pustai

U CLUJ: Balauru – Ciupe, Christou, Erico da Silva, V. Lupu – Paulinho, Pătraşcu, V. Gheorghe, Alex – V. Dinu, Drăghici

Rezerve: 1. Ambaris, 4. Z. Szilagyi, 8. R. Iancu, 14. Cleiton, 16. E. Nicola, 23. Muzac, 77. Krumov

Antrenor: Cristian Dulca

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top