Crosul Companiilor clujene va avea loc pe 23 septembrie!

Aflat la cea de-a II-a ediţie, Crosul Companiilor 2012 este organizat de Runners Club în două oraşe din ţară, printre care şi Cluj-Napoca. Gazda acestui eveniment va fi pentru prima dată în acest an Oradea.

Crosul Companiilor este o competiţie sportivă destinată exclusiv angajaţilor companiilor. Aceştia se vor întrece în alergare, în probele individual şi pe echipă, pe un circuit creat pe străzile din centrul oraşului Cluj-Napoca, pe 23 septembrie. Startul se va da la orele 10:00 în Piaţa Unirii, alergătorii urmând traseul Piaţa Unirii Sud – Str. Eroilor – Str. Baba Novac – Str. Iuliu Maniu – Piata Unirii( est ) – ( piata Unirii parcare ) – piata Unirii (Club Diesel ) – Str. Napoca – Piaţa Unirii. Traseul stabilit va fi parcurs de 3 ori, iar distanţa totală masoară aproximativ 5 km.

“Atunci când am creat acest eveniment, am avut în vedere obiectivul de a promova sportul şi valorile sportului între angajaţii companiilor, considerând că practicarea alergării reprezintă o alternativă sănătoasă, practică şi simplă, pentru a echilibra stilul sedentar al muncii de birou. Mai mult, Crosul Companiilor este gândit ca un spectacol al alergării, menit a oferi participanţilor şi publicului o experientă complexă de sport şi relaxare.”, a declarat Horaţiu Morar, fondator al Asociaţiei Runners Club.

Crosul Companiilor intră în categoria evenimentelor sportive care promovează un mod de viaţă sănătos prin practicarea alergării, care ţin de trăsăturile unui angajat model. Crosul este un cadru optim pentru manifestarea şi promovarea unor valori precum responsabilitate, afirmare, spirit de echipă, corectitudine, fiind o punte de legătură şi comunicare între participanţi cu interese similare.

Compatiţia va fi animată cu reprize muzicale oferite de Bigtime Production, susţinute de Trupa Personal şi de şcoala de muzică The Beat, şi sesiuni de încălzire conduse de clubul de fitness World Class. Toţi care se înscriu la cros vor participa la tombola organizată de către Yellow Store, care oferă premii 3 camere foto.

Asociatia Runners Club este o organizaţie non-profit din Cluj-Napoca, al cărei obiectiv declarat este promovarea alergării ca sport de masă în rândul unor categorii tot mai largi de public din Transilvania, considerând alergarea drept o activitate esenţială pentru menţinerea sănătăţii fizice şi psihice. Printre evenimentele organizate de Runners Club în scopul promovării menţinerii sănătăţii prin alergare se numără: Maratonul Internaţional Cluj-Napoca, Crosul Companiilor, Crosul Familiei, ş.a.m.d.

Leave a Reply

Top