CSM București a câștigat, sâmbătă, la Cluj, Cupa României, reușind o triplă istorică!

Final Four-ul Cupei României la handbal feminin a avut loc în acest weekend, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, încheiat sâmbătă, 21 mai, cu victoria certă a formației CSM București, scor 32-24 (15-13), în finala cu HCM Roman.

csm bucuresti finala cupei romaniei

În fața a circa 2000 de spectatori, proaspăt câștigătoarea a Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM București, a controlat autoritar meciul cu Roman, reconfirmându-și valoarea în competiția internă. Astfel, în urma acestui succes, trofeul Cupei României ajunge la București pentru prima dată în istoria clubului.

Odată cu câștigarea Cupei României, CSM a obținut practic tot ce se putea obține în acest sezon: campionatul, titlul de campioane europene și Cupa României.

“Am sperat la măcar două trofee, dar să reuşim tripla este ceva extraordinar. După acest meci ne vom spune « La revedere », însă nu vom uita niciodată acest sezon, cu toate emoţiile lui, cu toate greutăţile, încununat de succes, până la urmă”, a declarat Kim Rasmussen.

La finalul meciului, antrenorul CSM București, Kim Rasmussen a fost “îmbăiat” în șampanie de câteva dintre jucătoare. Antrenorul danez se va despărți de fetele din București, urmând să antreneze Naționala Ungariei.

În finala mica, desfășurată tot sâmbătă la Cluj, HCM Baia Mare a trecut cu 34-25 (13-14) de Dunărea Brăila. Cu lacrimi în ochi, jucătoarele de la Baia Mare au făcut turul arenei în aplauzele publicului la probabil ultimul meci din istoria clubului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top