Cu Flix Bus călătoreşti în Europa cu prețuri pornind de la 10 euro!

FlixBus a pregătit prețuri speciale pentru călătoriile efectuate în lunile octombrie și noiembrie. Prețul biletelor de autocar pornește de la 10 de euro dus-întors pentru o serie de destinații din Europa. Oferta este valabilă pentru cursele FlixBus realizate în perioada 17 octombrie-30 noiembrie 2018.

Prețul de 10 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, vizează cursele spre Sofia și Budapesta. Rezervarea biletelor la acest preț special este posibilă până la data de 31 octombrie, iar perioada de călătorie este 17 octombrie-30 noiembrie.

De asemenea, în aceeași periodă pot fi rezervate bilete la prețul de 20 de euro, dus-întors, pentru cursele spre Viena. Aceste curse pot fi realizate, de asemenea, până la finalul lunii noiembrie.

Pentru cursele spre Berlin, München, Milano, Paris, Londra, Bruxelles sau Amsterdam, prețurile promoționale pornesc de la 50 de euro. Rezervarea biletelor pentru aceste destinați se poate realiza începând de pe 17 octombrie până pe 30 noiembrie. Călătoriile se pot efectua de pe 17 octombrie până pe 8 decembrie.

FlixBus își menține astfel angajamentul de a oferi un preț accesibil pentru mai mulți oameni decât oricând, oferind cele mai mici prețuri posibile prin implementarea prețurilor dinamice.

Biletele la prețuri speciale se pot achiziționat de pe site-ul FlixBus sau prin intermediul aplicației, dar și de la agențiile de turism partenere. FlixBus colaborează cu parteneri locali ce oferă bilete în 1.400 de puncte de vânzare în România.

Autocarele verzi pe distanță lungă oferă scaune confortabile și spațiu suplimentar pentru picioare, Wi-Fi gratuit, prize și toaletă, reprezentând o alternativă ecologică și comodă la transportul individual. În funcție de tipul de autobuz, pasagerii își pot rezerva locul autobuz având la dispoziție scaune clasice, panoramice sau cu masă.

În prezent, FlixBus oferă conexiuni directe din România către 15 țări.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top