Cum arată noua bază sportivă din cartierul Gheorgheni, cea mai modernă din România! INTRAREA VA FI LIBERĂ

Noul Complex Sportiv Gheorgheni a intrat în faza recepției finale și obținerii avizelor de funcționare, proiect realizat din fonduri de la Primăria Cluj-Napoca în colaborare cu Compania Națională de Investiții, care se întinde pe suprafață de 9.4 hectare.

complex-sportiv-gheorghen17

Baza sportivă va avea caracter public, cu acces gratuit pentru toți cetățenii și este formată din terenuri cu nocturnă – 3 terenuri sintetice de mini fotbal, 3 de tenis, 2 de baschet; 1 teren de tenis cu peretele, 2 de badminton și 2 de volei de plajă – unde accesul se va face cu rezervare prealabilă.

În ceea ce privește zonele interioare, Complexul Sportiv Gheorgheni include piste de popice, spațiu și dotări pentru tenis de masă, precum și o sală multifuncțională.

De asemenea, noua bază sportivă este dotată cu aparate și echipamente pentru exerciții fizice în aer liber; aparatură pentru exerciții fizice dedicate seniorilor; echipamente pentru amatorii de cățărări, parkour; spații de joacă pentru copii de toate vârstele; amfiteatru în aer liber (428 locuri); pistă de alergare; pistă de biciclete/role agrement; pistă role viteză; teren de paintball cu obstacole; Parc Aventură – trasee prin copaci, pe frânghii și alte instalații; alei de promenadă și spații verzi generoase.

După finalizarea recepției și obținerea tuturor avizelor necesare funcționării, noul Complex Sportiv Gheorgheni va intra în circuitul public.

Valoarea investiţiei s-a ridicat la suma de 20.255.273,44 lei fără TVA și a fost realizată de compania S.C. Nord Conforest S.A și proiectat de S.C. Civitas Proiectare S.R.L.

complex-gheorgheni-sport

complex-sportiv-gheorgheni2

complex-sportiv-gheorgheni3

complex-sportiv-gheorgheni4

complex-sportiv-gheorgheni5

complex-sportiv-gheorgheni6

complex-sportiv-gheorgheni7

complex-sportiv-gheorgheni8

complex-sportiv-gheorgheni9

complex-sportiv-gheorgheni11

complex-sportiv-gheorgheni13

complex-sportiv-gheorgheni15

Ne scoatem pălăria în fața Primăriei Cluj-Napoca pentru realizarea acestei investiții extrem de utile în sănătatea clujenilor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top