Cupa Inspectoratului Şcolar Judeţean pe Cluj Arena

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj organizează, miercuri, 9 aprilie, prima ediţie a Cupei Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj. Evenimentul va avea loc la Cluj Arena şi contează pentru etapa finală a acestei întreceri sportive dedicate elevilor clujeni din clasele I-VI.

cupa IŞJ Cluj

Cu scopul de a încuraja activităţile sportive ale elevilor, IŞJ Cluj a gândit o competiţie între elevii din clasele I-VI atât din unităţile de învăţământ din mediul urban, cât şi din mediul rural. Nu mai puţin de 650 de elevi se vor întrece miercuri în etapa finală, 2 treimi dintre aceştia fiind din mediul rural.

Sunt programate să participe echipe din aproximativ 60 de şcoli clujene, pe următoarele secţiuni: grupa claselor I-II, grupa claselor III-IV, grupa claselor V-VI. Echipele vor avea o probă de rezistenţă în urma căreia se va stabili clasamentul prin corelare cu punctajul deja obţinut în etapele anterioare

Toţi elevii participanţi vor primi premii, iar câştigătorii (câte 3 pentru fiecare secţiune) vor primi, de asemenea, cupe şi medalii.

Comisia de arbitraj şi jurizare este formată din profesori de specialitate de la Liceul cu Program Sportiv Cluj-Napoca, respectiv Clubul Sportiv Viitorul.

Proba etapei finale a Cupei Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj va avea loc de la ora 10 pe Cluj Arena, iar Festivitatea de Premiere de la ora 13, la aceeaşi locaţie.

Leave a Reply

Top