Cupa Transilvania Post la Schi, sâmbătă, pe pârtia din Băișoara

cupa transilvania post la schi baisoaraSâmbătă, 28 februarie, va avea loc ediția a II-a a Cupei Transilvania Post la Schi – Proba de Slalom Uriaș, concurs Open, pe pârtia mare din stațiunea Muntele Băișorii.

Evenimentul este organizat de Asociația Transilvania Post în colaborare cu Palatul Copiilor Cluj și se adresează copiilor cu vârsta de până la 15 ani.

Înscrierile se vor face între orele 9 și 10.30 la fața locului, sau online pe emailul larisa_cohut@yahoo.com. Numărul maxim al concurenților va fi de 120, înscrierea fiind făcută în ordinea cronologică a primirii cererilor de înscriere. Startul competiției se va da la ora 11. Se va concura pe 4 grupe de vâstă, fete și băieți: până la 7 ani, 7 – 9 ani, 9 – 12 ani si 12 – 15 ani.

Înscrierile se pot face la fața locului sau online pe adresa de email larisa_cohut@yahoo.com prin completarea si trimiterea FISEI DE PARTICIPARE si a copiei CERTIFICATULUI DE NASTERE al participantului. FISA DE PARTICIPARE si REGULAMENTUL CONCURSULUI pot fi descarcate de pe http://www.transilvaniapost.ro.

Participantii vor fi recompensati cu medalii, cupe si multe premii. Organizatorii promit un regal de miscare si voie buna. Partieeeeee, vin schiorii mici!

Leave a Reply

Top