Curs de creație vestimentară pentru copii, din 18 ianuarie 2017, la Cluj-Napoca

Designerul vestimentar Ramona Manghiuc organizează  începând cu data de 18 ianuarie 2017, un curs de creație vestimentară adresat copiilor, care se va desfășura în locația Fir de Poveste (str. General Dragalina, nr.81), Cluj Napoca.

curs-creatie-vestimentara-pt-copii-cluj

În cadrul cursului “Artă pentru copii”, noțiuni cum ar fi crochiul, istoria modei sau anatomia umană, se vor simplifica și vor fi predate și exersate în cadrul unui atelier creativ, iar la sfârșitul cursului fiecare participant va avea propria creație vestimentară. Cursul se va desfășura pe o perioadă de 6 săptămâni, în fiecare miercuri de la 15:00-17:00, începând cu data de 18 ianuarie 2017.

Cine ar trebui să participe?

Orice copil care vrea să-și dezvolte creativitatea și dorește să se dezvolte pe plan personal. Este o școală liberă, în care copilul nu este constrâns de reguli și limite.

Prețul cursului este 450 ron, se achită în două rate și include toate materialele de lucru + o creatie vestimentară. Spațiul fiind unul limitat, există 10 locuri disponibile.

Înscrierile se fac la numărul de telefon: 0764 201 026, sau prin e-mail la adresa: ramona.manghiuc@gmail.com

Mai multe detalii despre curs se pot afla pe site-ul: http://ramonamanghiuc.ro/arta-de-mic

Cine va ține cursul?

Ramona Manghiuc este designer vestimentar în Cluj. Și-a început cariera în Universitatea de Arte și Design și acum continuă drumul punându-și ideile în haine. Nu este deloc străină în lumea copiilor, este absolventă a modulului pedagogic în arte dar și voluntar entuziasmat cu o vechime de 5 ani în tabere de copii (“Țara lui Andrei”).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top