Cursele Napoca Rally Academy continuă și în acest weekend

simone tempestini - dorin pulpeaÎn acest weekend, Simone Tempestini se va afla în premieră, într-o competiție, la volanul unui Ford Fiesta R5, iar Marco Tempestini se va lupta cu Subaru Impreza pentru titlul la grupa N în Campionatul Național de Viteză în Coastă.

După ce în acest sezon a pilotat modelele Citroen DS3 R3 și Peugeot 207 S2000 pe specialele din mondialul și naționalul de raliuri, Simone Tempestini va lua startul în premieră și cu un model R5. Juniorul Napoca Rally Academy și Dorin Pulpea, copilotul său, vor concura în Rally Adriatico, etapă pe macadam în Campionatul Italian de Raliuri, cu modelul Ford Fiesta R5. “Imediat după etapa de la Iași am avut o sesiune de teste cu modelul R5 și mi-a plăcut. În Italia ritmul este foarte mare, iar obiectivul meu este să mă apropii pas cu pas de ritmul piloților de top. Sper să câștig cel puțin o probă în Rally Adriatico”, a spus Simone Tempestini, care va concura pe anvelope DMACK.

Sâmbătă, în prima zi din Rally Adriatico, sunt programate doua probe speciale în nocturnă cu începere de la ora 21:00, iar duminica, 22 septembrie, sunt programate restul de 9 probe speciale cu începre de la ora 09:00 (orele României). Lungimea totală a raliului este de 440 km, dintre care 124,6 km de probă specială.

Provocat să se lupte pentru titlul grupei N în Campionatul Național de Viteză în Coastă, Marco Tempestini va lua startul în weekend la Trofeul Câmpulung, penultima etapă a sezonului.Organizată de Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, etapa de la Câmpulung se va desfășura pe traseul Lereşti-Voina, în zona barajului Râuşor. “Nu am avut în plan să participăm la tot sezonul de coastă anul acesta, dar în urma rezultatelor obținute am intrat în lupta pentru titlul la grupa N. Am acceptat această provocare și voi concura și la ultimele două curse din acest sezon”, a spus și Marco Tempestini.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top