Dan Bucșa s-a despărțit de “U” Cluj și va evolua în Ungaria, la Gyor ETO

Mijlocașul Dan Bucșa și-a reziliat contractul cu Universitatea Cluj, club pentru care a evoluat în ultimele două sezoane, scrie universitateacluj.ro.

dan bucsa

“Îi mulţumim pentru tot lui Dan. A fost un jucător şi un om care ne-a ajutat foarte mult. Bineînţeles că uşa e deschisă oricând pentru el. Îi urez succes!”, a spus Vlad Munteanu, preşedintele Universităţii Cluj.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a strâns 45 de meciuri în Liga 1 pentru “U”, reuşind să marcheze două goluri, cu Ceahlăul Piatra-Neamţ (1-1) şi cu Steaua (1-4), ambele în deplasare.

“Am simţit momentul unei provocări. Universitatea mi-a oferit foarte multe şi voi fi recunoscător întotdeauna pentru asta. Faptul că am purtat banderola de căpitan a fost o onoare şi o mare responsabilitate, deopotrivă. Le mulţumesc tuturor, de la colegi, antrenori şi conducere şi până la fanii noştri care ne-au susţinut neîncetat. Vor rămâne mereu cu mine, oriunde voi merge”, a spus Dan Bucşa.

Bucşa a ajuns la un acord cu formația pregătită de Vasile Miriuță, Győri ETO FC. “În proporţie de 95% ne-am înţeles. Ne despărţim amiabil”, a confirmat directorul sportiv al “Şepcilor roşii”, Eugen Pârvulescu. Mijlocaşul va fi prezentat oficial săptămâna viitoare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top