Dan Bucșă: “Universitatea va rămâne mereu în sufletul meu”

Fostul jucător și căpitan al “șepcilor roșii”, Dan Bucșă, acum la Petrolul Ploiești, a declarat la finalul meciului dintre CFR și Petrolul, scor 1-0, că Universitatea va rămâne mereu în sufletul său și are încredere în juniorii care vor evolua la prima echipă în Liga a 2-a.

dan bucsa“Trebuie să ne concentrăm mai mult, să muncim mai mult și să băgăm mingile în poartă. La Cluj m-am simțit foarte bine din toate punctele de vedere, sper că și la Petrolul să se întâmple la fel.

Din păcate este o situație foarte, foarte proastă la Universitatea, urmăresc acest subiect, am văzut că sunt doar copiii de la juniori, au și ei șansa lor și sper să profite de ea. Pe majoritatea îi cunosc, sunt copii valoroși, sper să facă treabă.

Am vorbit cu directorul de imagine de la Universitatea, m-a rugat să îi trimit un tricou și cu siguranță voi face acest lucru. Cu siguranță au șanse să rămâne în Liga a 2-a, îi cunosc bine, sunt copii valoroși și trebuie doar să muncească mult și să li se dea încredere.

Universitatea Cluj va rămâne mereu în sufletul meu, am petrecut 2 ani acolo, m-am simțit foarte bine și sper să își revină. Eu nu am de recuperat niciun ban, când am plecat în iarnă mi-am închis conturile”, a declarat Dan Bucșă.

Tricourile foștilor jucători, de vânzare.

Într-o încercare disperată de a mai aduce niște bani în conturile clubului, conducerea Universității a anunțat că a scos la vânzare tricourile de joc îmbrăcate de Vali Lemnaru, Justin Mengolo sau Raul Ciupe în sezonul trecut.

Tricourile albe complet şi cele roşii, folosite de “studenţi” în meciurile disputate pe teren advers vor putea fi achiziţionate de la standul oficial din Iulius Mall. Echipamentul este cel purtat de fotbaliştii lui “U”, în stagiunea precedentă, în meciuri care ne stârnesc amintiri plăcute, precum cel cu Ceahlăul Piatra-Neamţ (6-0) sau cel de pe terenul Pandurilor, câştigat cu 1-0.

Preţul unui tricou va fi de 150 de lei, iar stocul este limitat.

Leave a Reply

Top