David Guetta a închis prima ediție a festivalului Untold! “Ne vedem în 2016”

Ultima zi a primei ediții de Untold Festival s-a încheiat așa cum se cuvine, în fața a peste 60.000 de tineri și într-o atmosferă incendiară creată de celebrul DJ francez David Guetta.

david guetta la cluj

Guetta a urcat la platane în jurul orei 1 noaptea, așa cum era stabilit, și a mixat aproximativ două ore, ieșind din scenă la ora 3 dimineața după un impresionant foc de artificii care a luminat cerul. Din setul său nu au lipsit celebrele sale hituri, iar publicul a fost în delir de fiecare dată când acesta a interacționat la microfon. “România! Vă mulțumesc că ați venit la show. Îmi place foarte mult. Vreau să mă întorc! România, te iubesc”, sunt mesajele pe care DJ-ul le-a adresat festivalierilor. Acesta a promis că va reveni la Cluj, fiind impresionat de atmosfera creată de public.

Imediat după show-ul lui Guetta și focul de artificii de final, pe ecranele scenei principale a apărut mesajul: “See you in 2016 / Ne vedem în 2016”, care confirmă astfel că festivalul va avea o a doua ediție, spre bucuria miilor de participanți.

În ultima zi au mai performat pe scena principală Tujamo, Third Party, Radio Killer, Fatman Scoop, Irie Maffia și GOLAN.

Untold a fost un eveniment demn de o adevărată Capitală Europeană a Tineretului, care devine încă de la prima ediție unul de referință în istoria Clujului și care pune orașul pe harta marilor festivaluri din lume. Aproximativ 250.000 de participanți au luat parte la evenimentele Untold pe cele 8 scene și în cele 4 zile de festival, mulți dintre ei turiști veniți din toată țara, dar și din străinătate.

Leave a Reply

Top