De rasul lumii. O masina de politie a fost lovita de tramvai in Manastur! FOTO

O masina de politie nu s-a asigurat in sensul giratoriu de pe strada Primaverii din cartierul clujean Manastur si a fost lovita, marti dupa-amiaza, de un tramvai. Imaginile au fost surprinse de un clujean, care a postat fotografiile pe blogul personal.

Incidentul nu s-a soldat cu victime, iar masina a fost usor avariata.

7 thoughts on “De rasul lumii. O masina de politie a fost lovita de tramvai in Manastur! FOTO

  1. Chiki omule daca s-a comis un simplu accident auto fara victime , nu te inteleg de ce amesteci banii si oamenii cu un accident auto banal care se intampla zilnic ? Si care se poate intampla oricui ? Si de unde sti tu ca politistii sunt cu mita si “care habar nau de nimik numa sasi bani in buzunar “. In primul rand se scrie asa “Care n-au habar de nimic numai sa-si ” . Invata sa scri dupa aceea scrie baliverne, daca nu abtine-te .

  2. E doar un accident care se putea întâmpla oricui! Repede săriți voi de parcă știți automat tot și credeți că aveți dreptul să judecați oamenii.

  3. adevarat se poate intampla oricui ,dar ei sunt oglinda noastra!!! trebe sa ne deie exemplu, ei tre sa cunoasca la perfectiune regulile de circulatie !!!si bag mana in foc ca nu ia luat permisu pt neacordare de prioritate, nu am nimic cu politisti da sincer unui politist nu se admite asa ceva,si eu unu i-am vazut vorbind la telefonu mobil in timp ce conducea!!!deci…

Leave a Reply

Top