De Valentine’s Day, Iulius Mall Cluj premiaza dragostea cu zece weekend-uri romantice

În acest an, de Valentine’s Day, Iulius Mall Cluj te invită să dai frâu liber sentimentelor şi să demonstrezi “Cât de departe ai merge pentru dragostea ta? … pe bicicletă!”. În luna când iubirea pluteşte în aer, provocarea pentru clienţii îndrăgitei destinaţii de shopping şi petrecere a timpului liber este să se înscrie în “Love Ride”, cursa pentru zece week-end-uri de răsfăţ în doi, la SPA.

În perioada 9 – 14 februarie 2015, dacă faci cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele preferate, te poţi înscrie la întrecerea cu premii oferite din toată inima de Iulius Mall Cluj. Astfel, îi vei putea demonstra perechii tale cât de departe ai merge pentru dragostea ei şi o vei putea surprinde cu un cadou pe măsura iubirii voastre.

Zilnic, între orele 17.00 şi 20.00, se desfăşoară competiţia “Love Ride”. Fiecare participant va pedala timp de 30 de minute, fără întrerupere, în spaţiul special amenajat din piaţeta de la intrarea principală în Iulius Mall. Clienţii curajoşi vor fi premiaţi pentru sentimentele lor, în funcţie de numărul kilometrilor pedalaţi. Cei care parcurg 5 km vor primi vouchere de cumpărături în valoare de 30 de lei, pentru 10 km răsplata este un voucher de cumpărături în valoare de 50 lei, cei care rezistă 15 km vor câştiga un abonament pentru o lună la World Class, în timp ce îndrăgostiţii care rămân pe bicicletă mai mult de 25 km vor fi premiaţi cu vouchere ECCO în valoare de 300 lei.

De Ziua Îndrăgostiţilor, primii zece campioni ai dragostei, care au parcurs cele mai mari distanţe în perioada campaniei, vor merge într-un week-end romantic la SunGarden Golf & SPA Resort, alături de jumătatea lor.

Înscrierile se pot face începând de vineri, 6 februarie, la Centrul Info, în limita locurilor disponibile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top