Debut nefericit pentru “U” BT Mobitelco in noul sezon al Ligii Nationale

u mobitelco clujBaschetbalistii de la “U” BT Mobitelco nu au reusit sa le faca fata gazdelor de la CSM Oradea, in prima etapa a noului sezon din Liga Nationala.

Elevii pregatiti de Dorin Pintea au fost invinsi, in deplasare, de oradeni cu scorul de 76-68 (15-13, 24-19, 15-20, 22-16), iar cel mai bun marcator pentru alb-negri a fost Darius Hargrove (21 puncte, 4 pase), urmat de Kuburovic (15 puncte, 4 rec.), Sparks (10 puncte, 12 rec.), Baciu (9 puncte, 4 rec.), Cuic (8 puncte, 11 rec., 7 pase), Lalovic (5 puncte, 4 rec.), Medvedj (2 pase).

Dupa primele doua sferturi in care gazdele au dominat autoritar jocul, clujenii au iesit de la vestiare mult mai determinati, acest lucru reflectandu-se in jocul practic in sfertul al 3-lea. Insa, Oradea a revenit in ultimul act si a preluat conducerea pe tabela, reusind sa se impuna la opt puncte diferenta in final.

“Felicit echipa gazda pentru victorie, au fost mai lucizi pe final. Silvasan nu a jucat astazi pentru ca s-a accidentat la genunchi la ultimul antrenament de la Cluj. Medicii ne-au recomandat sa nu il folosim in aceasta seara, speram sa fie apt la meciul urmator. Cred ca in aceasta seara Oradea a avut mai mult noroc pe final la aruncarile de trei puncte, in timp ce noi nu am luat cele mai bune decizii. Am avut procentaje slabute sub panou, cred ca s-a simtit lipsa lui Silvasan”, a declarat antrenorul Dorin Pintea.

Urmatoarea partida pentru “U” Mobitelco va avea loc, miercuri, 9 octombrie, cu Energia Rovinari, in Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top