Decanul de la FSEGA a încercat să se sinucidă

dumitru matis, decan fsegaDumitru Matiş, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj, s-a aruncat, sâmbătă, de la etajul imobilului în care locuia. Acesta a fost resuscitat de echipajul de medici care s-a deplasat la faţa locului, iar starea sa este stabilă.

“Poliţiştii investighează o tentativă de suicid în cazul lui Dumitru M., în vârstă de 61 de ani, care s-ar fi aruncat, sâmbătă, de la etajul imobilului în care locuia. A fost transportat de un echipaj SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU). Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Anca Bolba, relatează Mediafax.

Reprezentanţii ISU Cluj care l-au resuscitat au declarat, la rândul lor, că Matiş s-a aruncat de la o înălţime de circa şapte metri. Medicii vor aştepta cel puţin 48 de ore de la internare, după care vor decide în ce măsură pacientul poate fi supus unei intervenţii chirurgicale.

Bărbatul a urcat pe scara de incendiu a unei clădiri de birouri şi s-a aruncat de pe acoperiş. Acesta a suferit răni grave după căderea de la aproximativ 7 metri înălţime. Un trecător l-a observat şi a chemat ambulanţa.

Conform unor surse din cadrul UBB, Dumitru Matiş ar mai fi avut în trecut alte două tentative de suicid.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top