Degustare de vinuri și concert de jazz, sâmbătă, 21 noiembrie, la Cinema Victoria

Evenimentul care te-a încântat în vara anului 2014 se întoarce cu o seară într-un cadru intim, la Cinema Victoria, sâmbătă, 21 noiembrie, cu una dintre cele mai promițătoare formații de tineri muzicieni, JazzyBIT și bineînțeles, totul în cadrul unei degustări de vinuri.

jazz & wine la cinema victorie 21 noi 2015

JazzyBIT este un trio instrumental format din Teodor Pop Iuliu (pian, orga Hammond, sintetizator), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe, percuție). Trupa s-a format în 2011 când Teodor și Mihai au început acest proiect, urmând ca în toamna aceluiași an toboșarul Zsolt să li se alăture. Au început să susțină concerte în 2012 și de atunci au cântat atât în țară cât și străinătate pe scenele unor renumite festivaluri și concursuri de jazz. Orașele în care au susținut concerte până acum sunt: Alba-Iulia, Arad, București, Cluj-Napoca, Oradea, Târgu Mureș Timișoara, Viena (Austria), Bagnoregio, Sardinia (Italia), Szeged, Budapesta (Ungaria). De asemenea ei au susținut concerte pe scenele de la: Tuscia Jazz Festival, Musica Sulle Bocche Jazz Festival, Garâna Jazz Festival, JazzTM, Green Hours International Jazz Festival Bucuresti, Campina Jazz-Rock Festival, Sibiu Festivalul Internațional de Jazz, Târgu Mureș International Student Jazz Festival, Jazz in the Park Cluj-Napoca. În 2014 au fost finaliști ai concursului European Jazz Award din Italia.

Repertoriul lor este format în întregime din compoziții proprii.

Biletele pentru eveniment costă 30 de lei și pot fii achiziționate online de pe https://goo.gl/WP08kV sau offline de la Agenția Teatrală și Cinema Victoria.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top