DeLonghi construieste inca o fabrica la Jucu pana la toamna

Compania italiană DeLonghi a depus documentele pentru autorizare si avizare pentru construirea celei de-a doua fabrici în comuna clujeană Jucu, unde urmează să fie produse componente pentru expresoarele de cafea care se fabrică în prima fabrică, cea pe care compania a achiziţionat-o de la Nokia.

tetarom

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a precizat că documentele pentru construirea fabricii la Tetarom III au fost deja depuse.

“Cea de-a doua fabrică ar trebui să fie finalizată până în toamna acestui an. Decizia de construire a celei de-a doua unităţi de producţie a fost luată pentru a nu se mai importa componentele pentru expresoare, ci a le produce la Jucu. Noua fabrică va însemna şi noi locuri de muncă, ceea ce înseamnă că investiţia DeLonghi din Jucu se dezvoltă”, a declarat Uioreanu.

DeLonghi a început producţia la fabrica din Jucu în martie, iar aici sunt asamblate expresoare de cafea de uz casnic. Atunci, Massimo Paronitti, managerul companiei italiene, anunţa că sunt angajaţi o sută de oameni.

Investiţia din Parcul Industrial Tetarom III se ridică la aproximativ 30 de milioane de euro.

Leave a Reply

Top