Derby doar în tribune – “U” Cluj cheamă fanii pe stadion pentru debutul în Liga a 3-a împotriva lui CFR II

Universitatea Cluj îşi începe sâmbătă, 26 august, de la ora 20:00, aventura în eşalonul trei fotbalistic cu o partidă în faţa propriilor suporteri contra echipei secunde a rivalei CFR Cluj.

Joi, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate la Cluj Arena, antrenorul Marius Popescu, alături de veteranii Octavian Abrudan şi Gabriel Giurgiu au făcut apel la fani şi i-au chemat la stadion pentr meciul de sâmbătă. 

“Este un meci foarte important pentru noi, însă nu neapărat pentru că jucăm împotriva celor de la CFR 2, ci pentru că este primul nostru meci oficial din Liga a III-a și contează startul, felul în care începi campionatul. Știu că și ei acordă o atenție deosebită acestui joc, unul pe care noi ne dorim să îl câștigăm cu atitudine și motivație. Așteptăm suporterii să ne susțină, să vină în număr cât mai mare, să fie un stadion cât mai plin. Vrem să îi mulțumim, iar la finalul jocului să ne bucurăm împreună. Din punct de vedere al lotului, toată lumea este aptă, așa că ne așteptăm la o victorie”, a subliniat Popescu, citat de site-ul oficial, fcuniversitateacluj.ro.

Cei doi jucători consideră că Universitatea este favorită în meciul cu CFR II.

“În astfel de partide echipele tind să aibă un aport suplimentar de implicare și valorile se egalizează puțin. Deși nu îi cunosc foarte bine pe adversari, sper să arătăm pe teren că avem o echipă mai valoroasă, mai experimentată. Nu este genul tipic de derby, deoarece jucăm cu echipa a doua a CFR-ului, însă trebuie să câștigăm această partidă și vrem să o facem în fața unui public cât se poate de numeros”, a explicat fundaşul Tavi Abrudan.

Giurgiu nu vede acest meci ca pe un derby şi este de părere că valoarea echipei sale este peste cea a feroviarilor.

“Nu cred că e un derby, pentru că vom întâlni formația lor secundă. Valoarea noastră este peste cea a echipei CFR 2. Avem un an în plus de pregătire față de ei, care și-au reînființat echipa a doua abia în această vară. A fost un an în care am reușit să închegăm o echipă bună, au mai venit jucători care ne vor ajuta pe parcursul campionatului, sunt convins de asta. Chiar dacă ei pot să trimită anumiți jucători din Liga I pentru întâlnirea de sâmbătă, consider că avem prima șansă. Trebuie să fim atenți și să avem o atitudine corespunzătoare. Cred că va veni destul de multă lume la stadion, iar fotbaliștii noștri mai tineri trebuie să își stăpânească emoțiile”
, a completat Giurgiu pentru sursa citată.

Preţul biletelor

Elevii, studenţii şi pensionari vor putea intra la meci cu un bilet în valoare de 1,9 lei, pe baza buletinului, a carnetului de elev/student, respectiv a talonului de pensie.

Un bilet costă 10 lei la peluză, 12 lei la tribuna a II-a şi 40 lei la VIP (Tribuna I, etaj 3), iar fanii au posibilitatea de a-şi cumpăra online, pe www.bilete.ro, sau la standul clubului din Iulius Mall, respectiv la Cluj Arena, în ziua meciului, cu începere de la ora 16:00.

De asemenea, campania de abonamente pentru sezonul 2017-2018 continuă. Elevii, studenţii sau pensionarii au posibilitatea de a-şi achiziţiona un abonament pe tot sezonul la preţul special de 19,19 lei, iar restul preţurilor sunt următoarele: 100 de lei la Peluza I, 120 de lei la Tribuna a II-a și 400 de lei la VIP.

Abonamentele sunt disponibile la standul din Iulius Mall, online, pe www.bilete.ro și sâmbătă, la Cluj Arena, începând cu ora 16:00.

Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top