Derby-ul Clujului se joacă în septembrie

Universitatea-Cluj-vs-CFR-ClujLiga Profesionisă de Fotbal a anunţat că etapa a 7-a, amânată din cauza meciurile echipei naţionale, a fost programată la mijlocul lunii viitoare, respectiv în perioada 13-16 septembrie.

Iniţial oficialii LPF discutaseră ca etapa a 7-a să se dispune în luna decembrie, iar derby-ul Clujului, “U” vs CFR, să aibă loc pe 20 decembrie.

Ambele echipe clujene vor efectua un stagiu de pregătire în Poiana Braşov. Tehnicianul CFR-ului, Petre Grigoraş, a programat un cantonament de 10 zile. De cealaltă parte, Ganea a început stagiul montan marţi, iar antrenorul a programat şi două partide amicale în perioada următoare.

Derby-ul dintre “U” şi CFR se va juca pe Cluj Arena, biletele urmând să fie puse în vânzare în momentul în care Liga Profesionistă de Fotbal va anunţa ziua şi ora oficială. Tichetele vor putea fi achiziţionate şi online, prin intermediul reţelei eventim.ro. În sezonul trecut, CFR s-a impus în ambele întâlniri, 2-1 pe terenul Universităţii, respectiv 3-1 în Gruia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top