Derby-ul Ligii Nationale de baschet feminin, “U” Cluj vs Sepsi Sf. Gheorghe, sambata, in Sala Sporturilor “Horia Demian”

Echipa de baschet feminin a Universitatii Cluj va primi sambata, 18 martie, de la ora 18:00, vizita liderului si campioanei Sepsi Sf. Gheorghe, in cadrul etapei a 9 a fazei secunde a sezonului regulat.

Confruntarea dintre cele doua formatii este considerat derby-ul acestui sezon tinand cont ca se vor infrunta prima pozitie in clasamentul cu ocupanta locului secund.

Baschetbalistele pregatite de Dragan Petricevic vin dupa o victorie obtinuta, in deplasare, pe terenul formatiei Phoenix Galati, scor 56-84, pe sferturi, scorul a fost 17-15, 15-19, 11-25 și 13-25, diferența fiind făcută în repriza secundă. Întâlnirea a contat pentru etapa a 8-a din faza secundă a sezonului regulat al Ligii Naționale.

Taneisha Harrison a fost principala marcatoare de la “U” Cluj și cea mai bună jucătoare a meciului, înscriind 21 de puncte. Dajana Butulija și Andra Mandache au marcat fiecare câte 19 puncte, în timp ce Nikki Dixon a adăugat 11 puncte pe tabelă. Gabriela Irimia a înscris 5 puncte, în timp ce Brittany Denson și Teodora Neagu au înscris câte 4 puncte. Au mai evoluat Bianca Voica (1 punct), Marina Sfîrlea, Cristiana Cutaș și Naketia Swanier.

Pretul unui bilet de intrare este 10 lei la meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, iar elevii, studentii si pensionari vor beneficia de 50% reducere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top