CFR – ACS Poli 1-0, etapa a 2-a! Dican: “A fost un rezultat just. Căldura a fost un inamic pentru ambele echipe”

Antrenorul CFR-ului, Francisc Dican, a susținut că victoria cu 1-0 in fata nou-promovatei ACS Poli Timisoara a fost un rezultat just, în timp ce “secundul” timisorenilor, Octavian Benga, a declarat contrariul, declarand că golul CFR-ului a fost precedat de un fault în atac și un egal era mai echitabil.

francisc dican CFR Cluj

“Din punctul meu de vedere a fost un rezultat just, ne-am creat foarte multe ocazii, chiar dacă căldura a fost un inamic pentru ambele echipe. Zicu este un jucător care poate să facă diferența”, a declarat antrenorul CFR-ului, Francisc Dican.

Având în vedere că antrenorul Dan Alexa era suspendat, “secundul” lui ACS Poli, Octavian Benga, a susținut în conferința de presă după meci că un rezultat de egalitate era mult mai echitabil.

“Consider că acest meci l-am pierdut nemeritat luandu-ne dupa numarul de ocazii. Cel putin un egal meritam astăzi. Golul celor de la CFR Cluj a fost precedat de un fault în atac, dar asta este viața, mergem înainte și sperăm că de acum înainte să și marcăm. Am avut și ceva probleme, titularii noștri de bază, Cânu și Scutaru, au lipsit”, a declarat antrenorul secund Octavian Benga la conferința de presă.

CFR Cluj a învins ACS Poli Timisoara cu 1-0, duminica, 19 iulie, pe teren propriu, gratie golului reusit de Antonio Jakolis.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top