Dican, după CFR – Petrolul 1-0. “Am avut o reacție pozitivă după înfrângerea de la Iași”

Francisc Dican a declarat după victoria pe care CFR a obținut-o, marți, 1-0, cu Petrolul Ploiești, că echipa sa a fost mai bună în repriza a doua, recunoscând că ploieștenii au fost mai periculoși în prima parte.

feri dican cfr cluj-w800-h600

“După o primă repriză în care Petrolul și-a creat situații mai clare de gol, în repriza a doua am reușit noi să ne creăm mai multe ocazii de gol . Această victorie este meritul jucătorilor. Mă bucur pentru Cristian că a reușit să marcheze.

Guima trebuie să se opereze, iar în 6 luni sperăm să revină pe teren. În acest moment îi avem pe Carter, Beleck și Cristian. Cu Beleck trebuie să avem răbdare, e un campionat nou și trebuie să se adapteze. Marc a avut o intervenție foarte bună la sfârșitul meciului. Toți jucătorii din lotul CFR-ului merită felicitați. Am avut o reacție pozitivă după meciul de la Iași. Ne bucurăm de cele 3 puncte obținute și vom pregăti cât mai bine meciul cu Pandurii, avem o săptămână la dispoziție”, a declarat antrenorul CFR-ului, Francisc Dican la conferința de presă.

Selymeș: “Trebuie să fim mai concentrați în fața porții”

tibor selymes eclujeanul.ro-w800-h600

“Din păcate și astăzi, la fel ca în alte dăți, am controlat jocul, ne-am creat foarte multe ocazii, dar din păcate luăm foarte multe decizii proaste și nu reușim să marcăm. Moussa a fost de două ori singur în careu, putea să preia mingea în careu, să dea unde vrea el, dar nu a reușit. Fără a marca nu ai cum să câștigi un meci. Astăzi adversarul și-a creat puține ocazii. Sunt niște greșeli pe care noi trebuie să le remediem.

CFR Cluj a câștigat, fotbalul se joacă pe goluri și pe puncte până la urmă. Ne apasă această poziție, suntem pe ultimul loc deocamdată, dar  nu ar trebui să ne apese acest lucru, trebuie să fim mai concentrați în fața porții și să nu ne gândim unde suntem acum. E greu să schimbi ceva în două zile până la meciul cu Botoșani”, a declarat antrenorul Petrolului, Tibor Selymeș.

CFR Cluj a învins, marți, 11 august, pe teren propriu, formația Petrolul Ploiești, scor 1-0, prin golul reușit de Cristian Lopez în minutul 76.

Leave a Reply

Top