Directorul CIA a demisionat după o relaţie extraconjugală!

Generalul David Petraeus a demisionat din fruntea spionajului american din cauza unei relaţii extraconjugale avută chiar cu autobiografa sa. FBI a deschis o anchetă, presupunând că aceasta persoană a avut acces la corespondenţa directorului CIA. Pe de altă parte, demisia vine imediat după realegerea preşedintelui Obama şi imediat înaintea schimbărilor pe care acesta le va face în fruntea administraţiei.

“Ieri după-amiază am fost la Casa Albă şi i-am cerut preşedintelui să accepte demisia mea din fruntea CIA din motive personale”, a spus Petraeus, fost comandant al coaliţiei internaţionale din Afganistan. Demisia i-a fost acceptată de vineri de către Barack Obama.

“După 37 de ani de căsnicie am dovedit o enormă lipsă de raţiune angajându-mă într-o relaţie extraconjugală. Un asemenea comportament este inacceptabil ca soţ şi ca director al unei organizaţii ca a noastră”, a explicat Petraeus celor din CIA.

Foarte probabil locul lui Petraeus în fruntea CIA va fi luat de actualul consilier al lui Obama pe probleme de antiterorism, John Brennan. Acesta din urmă este cel desemnat de Obama pentru a întocmi lista celor suspectaţi de terorism care urmează să fie lichidaţi prin raidurile avioanelor americane fără pilot.

Leave a Reply

Top